Povestiri

Campanii de prezentare a antrenorilor și sportivelor din programul nostru

Începând cu săptămâna viitoare, vom deschide două campanii de suflet pentru noi:

🏀ミ[𝐏𝐨𝐫𝐭𝐫𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚]彡🏀” și „🏀ミ[𝐏𝐨𝐫𝐭𝐫𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫]彡🏀„.

Scopul nostru este de a prezenta poveștile unor tinere baschetbaliste și ale antrenorilor care participă la programul de antrenamente individualizate – cel mai dinamic proiect al asociației noastre.

Aceste campanii sunt o oportunitate de a evidenția cât de mult potențial există în lumea baschetului și cât de importantă este munca și implicarea antrenorilor în dezvoltarea și creșterea jucătorilor.

Baschetul este o lume fascinantă și plină de povești impresionante.

Fiecare baschetbalistă și fiecare antrenor au propriile lor povești unice, care îi conduc spre împlinire.

Prin intermediul campaniilor dedicate lor, vom afla mai multe despre eforturile și provocările lor în acest proces și despre ceea ce le place.

Dorim să încurajăm și să inspirăm tinerii din întreaga lume să își urmeze pasiunea, să se străduiască să își îndeplinească visurile și să nu renunțe niciodată la ceea ce își doresc cu adevărat.

În plus, aceste campanii sunt o oportunitate de a vă alătura în această călătorie din lumea baschetului și de a susține tinerele sportive și antrenorii dedicați.

Prin urmare, vă încurajăm să ne urmăriți pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a afla mai multe despre poveștile lor și pentru a face parte din această comunitate minunată.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.