Activitate

Prima bursă – Primăvara se numără bobocii în baschet

Una dintre speranțele baschetului feminin din categoria de vârstă până în 14 ani a primit ieri, 5 martie, o bursă de performanță acordată de Asociația Alessia-Maria Raiciu.

Această bursă este primul proiect la care ne-am gândit atunci când ne-am propus să înființăm asociația și să ducem mai departe visul Alessiei. Talentele aflate la început de drum au nevoie de multă încurajare și de încredere din partea familiei, a antrenorilor și a comunității sportive. Prin urmare am făcut o mică excursie de weekend, de la București la Alexandria, pentru a urmări jucătoarele în meciurile din ultimele două zile ale Turneului Final al Campionatului Național U14 Feminin – ediția 2022-2023 desfășurat în perioada 1-5 martie.

Am fost impresionați de determinarea cu care a evoluat atât în atac, cât mai ales în apărare, Carla Monica Maftei de la clubul sportiv ACS Dan Dacian București, jucătoare cu 2 ani mai mică decât categoria de vârstă.

Bursa în valoare de 500 de lei va fi acordată lunar, pe o perioadă de un an, cu condiția ca sportiva să continue practicarea baschetului de performanță. Mult succes Carla, îți dorim să te ridici mai sus de așteptările noastre!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.