Strângere de fonduri

Pasiune și implicare – împreună împlinim visuri

Dragi prieteni,

Pentru că acolo unde sunt mulți puterea crește și pentru că încercăm în continare să aducem o schimbare la nivel individual în lumea baschetului, dar avem ambiția și credința că în viitor vom putea face schimbări la nivel de comunitate, vă invităm să ne susțineți în continuare. Astfel, împreună, vom continua să finanțăm proiectele noastre viitoare și să dăm aripi pentru cât mai multe visuri.

De la înființare și până în prezent, în cele doar 5 luni de existență, am dat aripi câtorva visuri:

  • De Crăciun am făcut echipă cu tinerele speranțe în baschet – Copiii antrenați de familia Tatiana și Florin Dudescu în cadrul Școlii 82 au primit o mică surpriză din partea lui Moș Crăciun și au fost motivați să își continue antrenamentele printr-un show sportiv și un meci strașnic în format de 3×3 suținut de 6 dintre colegele din generația Alessiei, de la Clubul Sportiv Olimpia București.
  • Programul de individualizare care a prins aripi din data de 9 ianuarie 2023 la Arena de Baschet – În urma antrenamentului desfășurat pe 21 decembrie la Arena de Baschet au fost selectate 15 sportive care participă la programul de individualizare organizat de Asociația noastră în parteneriat cu Federația Română de Baschet. Antrenamentele, care se desfășoară zilnic la Arena de Baschet, sunt conduse de următorii antrenori: Marian Cernea, Elena Stan și Alexandra Orbeanu, urmând să se alăture și Alexandru Ardelean.
  • Acordarea primei burse de performanță – Carla Monica Maftei, una dintre speranțele baschetului feminin din categoria de vârstă până în 14 ani, a primit în data de 5 martie 2023 o bursă de performanță în valoare de 500 de lei, care va fi acordată lunar, pe o perioadă de un an, cu condiția ca sportiva să continue practicarea baschetului de performanță.
  • Din 3 martie am dat startul campaniilor ミ[Portret de baschetbalistă]彡 și ミ[Portret de antrenor]彡 prin care prezentăm participantele la Programul de individualizare și pe antrenorii lor. Aceste campanii sunt o oportunitate de a evidenția cât de mult potențial există în lumea baschetului și cât de importantă este munca și implicarea antrenorilor în dezvoltarea și creșterea jucătorilor.

Cum ne poți susține?

  • prin completarea formularului 230 până la 25 mai 2023, pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Alessia-Maria Raiciu. Este simplu și gratuit să ajuți!

Intră pe platforma: https://redirectioneaza.ro/alessia-raiciu, completează formularul cu datele personale și semnează-l (semnătura se poate face cu mouse-ul/degetul). Platforma va genera automat formularul, apoi acesta este trimis din platformă direct pe adresa de e-mail a asociației.

  • printr-o donație. Fiecare donație contează, fie că este mică sau mare, pentru că fiecare contribuție ne ajută să continuăm să ducem la îndeplinire proiectele noastre și să aducem mai multă bucurie în viața celor din jur.

Accesează https://pay.vivawallet.com/asociatia-alessia-maria-raiciu și vei fi redirecționat către pagina de plată online cu cardul

sau transferă în lei direct în contul asociației:

Titular cont: Asociația Alessia-Maria Raiciu
CIF/CUI: 47176390
Cont: RO54 INGB 0000 9999 1315 1684
Banca: ING Bank

  • Printr-un share. Da, și un simplu share ne poate ajuta așa că vă rugăm să ne ajutați să răspândim mai departe mesajul nostru către toți cei care ar putea fi interesați.

Mulțumim celor care ne-au susținut până acum și sperăm să atragem și mai multe suflete generoase alături de noi.
Numai împreună putem face mai multe lucruri minunate și de suflet pentru comunitatea noastră.

Cu drag și recunoștință,
Asociația Alessia Maria-Raiciu

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.