Activitate

A început noul an și, odată cu el, și programul de individualizare

Cel mai dinamic proiect al Asociației noastre, programul de antrenamente individualizate pe care îl organizăm cu sprijinul Federației Române de Baschet, a început în această lună la Arena de Baschet.

Din 9 ianuarie, cele 14 sportive selectate participă la antrenamente în fiecare zi! Reziliența și entuziasmul lor ne dau și nouă energie 😊 Prima săptămână a fost una de evaluare în detaliu a acestor tinere talente, pentru a identifica aspectele asupra cărora se va insista în cadrul antrenamentelor. Prezența a fost de 100%, ceea ce ne-a bucurat foarte mult! Cea de-a 14-a sportivă, Antonia Ciobanu de la CSM București, completează lista sportivelor selectate.

Alexandra Orbeanu, antrenor din programul nostru, ne-a spus câteva cuvinte la cald: „M-am bucurat să întâlnesc fete dornice să progreseze, care arată mult entuziasm și dragoste de baschet. Sper să fim un sprijin în pregătirea lor, să le ajutăm să își descopere atuurile.”

Marian Cernea, de asemenea antrenor din programul nostru, a menționat: „Săptămâna trecută mă bucur că am lucrat cu fetele la individualizare, au o atitudine de nota 10, se vede că sunt foarte receptive și au un potențial mare.”

Mai jos puteți vedea câteva imagini și filmulețe de la antrenamentele de săptămâna trecută. Mai multe filmări găsiți pe canalul nostru de Youtube, iar mai multe imagini pe pagina noastră de Facebook.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.