Activitate

Prima bursă de performanță școlară

Suntem încântați să vă anunțăm că Asociația Alessia-Maria Raiciu, cu ajutorul donațiilor primite de la voi, a acordat astăzi 12 iunie 2023 prima Bursă de Performanță Școlară, recunoscând excelența și angajamentul în sfera educațională.

Am ales să acordăm această bursă unui elev din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 195 din București, școală pe care a absolvit-o și Alessia. După o atentă selecție realizată în colaborare cu conducerea școlii și diriginții claselor a VI-a și a VII-a, suntem mândri să acordăm această distincție Cristinei Stan, o elevă din clasa a VII-a K. Cristina, care provine dintr-o familie minunată, are trei surori mai mici, este liderul clasei și o sursă de inspirație pentru colegi.

Diriginta ei, doamna profesoară Gabriela Dragulschi, o descrie cu admirație: “Cristina Stan este unul dintre copiii de performanță din Școala Gimnazială nr. 195. Cu o voință de fier și o seriozitate extremă, este liderul clasei sale. Calmul și răbdarea manifestate față de colegi, respectul și bunul simț îndreptat către profesori sunt atuuri pe care Cristina le aplică zilnic. Este premiată la etapa națională a Olimpiadei de Limba Latină și participantă la Olimpiada de Religie – faza națională. De asemenea, a participat la etapa de sector a concursurilor de biologie și limba română. Permanent implicată în competiții, chiar și sportive, unde a obținut numai rezultate frumoase, reprezentând cu cinste școala. Seriozitatea și implicarea ei sunt oglindite și în notele obținute, și pot spune că este cu adevărat un copil de 10.”

Felicitări, Cristina, și mult succes în continuare în toate eforturile tale academice și în realizarea visurilor tale!

Această bursă, acordată pentru un an de zile, alături de bursa pentru performanță sportivă acordată în luna martie 2023, sunt parte a angajamentului nostru de a sprijini tinerii talentați și dedicați să își dezvolte întregul lor potențial atât în domeniul sportiv, cât și în sfera academică.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.