Activitate

Final de sezon: realizări și recunoștință

Cu mare bucurie și emoție, ne-am adunat sâmbăta trecută, pe 17 iunie, la Arena de Baschet, pentru a celebra în avans finalul primului sezon al programului nostru de antrenamente individualizate. A fost o „serbare” plină de entuziasm în care am avut onoarea să sărbătorim progresul și dedicarea extraordinară a fetelor noastre minunate. Într-o atmosferă plină de veselie și camaraderie, fetele au jucat un meci amical între ele, demonstrând abilitățile dobândite cu multă muncă și determinare.

Momentul de emoție a venit odată cu acordarea diplomelor individuale, prin care am dorit să evidențiem realizările și progresul fiecărei sportive în cadrul programului nostru și le-am transmis mesaje de apreciere și recunoștință sincere pentru efortul și implicarea lor. Fetele au primit nu doar diplomele, ci și câte o punguță plină de dulciuri, pentru a încheia cu un zâmbet această etapă din viața lor sportivă.

Antrenorii pe care i-am avut alături în acest prim sezon au fost, de asemenea, răsplătiți cu diplome speciale și cadouri simbolice, ca semn al recunoștinței noastre pentru munca lor deosebită.

Programul nostru a debutat pe 9 ianuarie și se va încheia pe 30 iunie, oferind peste 120 de antrenamente intense și valoroase. Fiecare fată a avut ocazia de a se antrena de două ori pe săptămână, iar angajamentul și perseverența lor au fost exemplare. Suntem mândri să spunem că niciuna dintre fete nu a renunțat pe parcursul acestui program.

Pentru a completa acest sezon de succes, părinții fetelor și cluburile de proveniență vor primi câte o fisa de evaluare detaliată, însoțită de recomandări din partea antrenorilor noștri. Acestea vor fi instrumente utile în continuarea dezvoltării lor sportive și ne bucurăm să putem contribui astfel la creșterea lor ca sportive și persoane.

Mulțumim, în mod special, sportivelor noastre talentate, părinților dedicați, antrenorilor implicați în program și Federatiei Romane de Baschet pentru sprijinul și colaborarea lor valoroasă. Cu această experiență frumoasă și plină de satisfacții, suntem hotărâți să continuăm programul nostru și în sezonul următor, începând cu luna octombrie. Vom continua să promovăm pasiunea și excelența în baschet, creând oportunități pentru dezvoltarea tinerelor sportive și formând viitoare campioane.

Felicitări tuturor celor implicați pentru eforturile depuse și rezultatele obținute în acest sezon minunat!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.