Activitate

Aniversare de 1 an pentru Asociația noastră!

Creștem mari cu ajutorul vostru și ne bucurăm de privilegiul de a fi în continuare împreună pentru promovarea excelenței în sport și educație!

Astăzi am ajuns la momentul în care sărbătorim primul an de activitate al Asociației! De la începuturile noastre pline de entuziasm și dorința de a face o schimbare pozitivă în lumea baschetului, am parcurs împreună o călătorie de 365 de zile, plină de realizări și momente memorabile.

Odată cu promovarea și încurajarea excelenței în sport, ne-am concentrat și pe sprijinirea performanței școlare. De aceea, după cum știți, alături de bursa pentru performanță în sport, am acordat și o bursă pentru excelență în educație.

Vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, ne-au încurajat și ne-au fost alături în această călătorie incredibilă. Fie că ați fost jucători, părinți, antrenori sau susținători ai asociației noastre, sunteți parte din fiecare reușită și din fiecare vis împlinit.

Această aniversare marchează începutul unei noi etape pline de provocări și oportunități. Ne reîmprospătăm angajamentul nostru de a promova sportul și educația, de a sprijini tinerele talente și de a contribui la dezvoltarea comunității noastre.

Mulțumim pentru un an minunat și suntem entuziasmați să vedem ce ne rezervă viitorul! Vă invităm să rămâneți alături de noi și să continuăm să construim împreună un viitor strălucit pentru sport și educație!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.