Strângere de fonduri

Turneul de baschet 3×3 Leo Streetball Cup a strâns fonduri pentru Asociația noastră

În perioada 16-17 decembrie, pasionații de baschet s-au adunat la Sala Agronomia din București pentru a participa la un eveniment deosebit – Leo Streetball Cup, un turneu de baschet 3×3 plin de energie și competiție.

Acest eveniment a fost organizat cu entuziasm și devotament de către un grup de tineri inimoși de la Leo Moonlight București, în parteneriat cu Clubul Sportiv Agronomia București. Scopul principal al turneului a fost de a promova sportul și spiritul de echipă, oferind în același timp o experiență distractivă participanților.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui turneu a fost generozitatea participanților și a spectatorilor. Banii strânși în cadrul evenimentului au fost donați Asociației noastre, sprijinind astfel cauza și proiectele noastre în domeniul baschetului și al dezvoltării tinerilor talente.

Suntem profund recunoscători pentru gestul lor nobil și pentru sprijinul lor necondiționat. Fiecare contribuție contează și face o diferență reală în îndeplinirea misiunii noastre.

În numele Asociației noastre, dorim să transmitem sincere mulțumiri organizatorilor, participanților, spectatorilor și tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment. Gestul vostru de solidaritate și generozitate ne inspiră și ne motivează să continuăm să lucrăm pentru promovarea baschetului și dezvoltarea tinerilor talente. Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul vostru și pentru că faceți parte din misiunea noastră!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.