Activitate

Performanțe extraordinare ale sportivelor noastre!

Suntem extrem de mândri să anunțăm rezultatele remarcabile obținute de sportivele din programul nostru de antrenamente individualizate organizat cu sprijinul Federației Române de Baschet. Aceste rezultate demonstrează talentul și dedicarea acestor tinere jucătoare de baschet.

La Turneul Final al Campionatului National U13 desfășurat săptămâna trecută la Târgu Secuiesc, Bianca Stan a strălucit și a obținut multiple distincții, inclusiv titlul de MVP (cel mai valoros jucător) al turneului, titlul de Cea mai bună marcatoare și a fost inclusă în echipa ideală a turneului. Felicitări, Bianca, pentru aceste realizări extraordinare!

De asemenea, suntem mândri să anunțăm că și Carla Monica Maftei, care face parte din programul nostru, a fost aleasă în echipa ideală a turneului. Bravo, Carla!

Nu doar aceste două jucătoare, ci și alte sportive talentate din programul nostru s-au remarcat în clasamentul eficienței individuale a turneului. Felicitări Bianca Stan, Arina Rieka, Raina Stănescu și Irina Banciu pentru clasarea pe primele 4 locuri și pentru angajamentul vostru de a vă perfecționa abilitățile în antrenamentele noastre!

Vrem să felicităm și echipele ACS Dan Dacian București și CSM București, în care evoluează aceste sportive talentate, pentru clasarea pe primele două locuri în Campionatul National U13.

De asemenea, vrem să felicităm și pe celelalte sportive din programul nostru care au obținut rezultate deosebite în acest weekend. Bianca Gheorghe, Alexandra și Andreea Marinescu, împreună cu colegele lor de la Școala Gimnazială nr. 307, s-au clasat pe locul 3 național la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, desfășurată la Ploiești. Suntem mândri că sunteți parte din familia noastră și că ne reprezentați atât de bine!

Mulțumim tuturor antrenorilor, părinților și susținătorilor care contribuie la desfășurarea activității asociației noastre și, implicit, la succesul acestor sportive. Sunteți o echipă minunată și suntem încântați de rezultatele pe care le obținem împreună!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.