Strângere de fonduri

Moș Crăciun și Agronomia București ne-au făcut o surpriză de sărbători

Pentru secția de baschet a Clubului Sportiv Agronomia București, petrecerea de întâmpinare a Crăciunului din acest an a avut o conotație specială. Echipele de juniori și seniori, atât feminin cât și masculin, s-au reunit marți, 20 decembrie, pentru o doză suplimentară de energie, dar și pentru un gest caritabil pe care l-am apreciat din inimă.

Toată lumea a fost în mișcare, așa cum le stă bine celor dedicați sportului. Am urmărit meciuri părinți-sportivi, sportivi-antrenori, un concurs de îndemânare, altul de aruncări de 3 puncte, toate cu multă distracție. La final toți sportivii au primit de la C.S. Agronomia București un binemeritat cadou de Crăciun. Le-am trimis și noi cele mai bune gânduri, în speranța că 2023 va fi un an special pentru fiecare dintre ei.

La rândul nostru, am primit mai multe surprize: donații într-o cutiuță personalizată fabricată de ei, donații online și o pereche de ghete de baschet noi, de la părinții unei baschetbaliste care este plecată la studii în străinătate. Le mulțumim tuturor din suflet și acum avem un motiv în plus să ducem gestul bun mai departe.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.