Cum poți ajuta ca persoană fizică?

Poți face o donație directă (orice sumă, oricât de mică, este binevenită), îți poți redirecționa o parte din impozitul pe venit, le poți vorbi prietenilor și cunoștințelor tale despre Asociația noastră și proiectele ei sau poți organiza chiar tu un eveniment de strângere de fonduri. Dacă ai orice altă idee despre cum ne poți ajuta sau despre proiecte pe care am putea să le dezvoltăm și susținem te rugăm să ne contactezi.

Redirecționează 3,5%
din impozitul pe venit

Este simplu și gratuit să ajuți!
Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Alessia-Maria Raiciu! Banii din impozitul pe venitul tău din 2022 sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă nici un cost.
Fiecare formular reprezintă 𝐚𝐫𝐢𝐩𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐬.
Intră pe platforma: https://redirectioneaza.ro/alessia-raiciu, completează formularul cu datele personale și semnează-l (semnătura se poate face cu mouse-ul/degetul). Platforma va genera automat formularul, apoi acesta este trimis din platformă direct pe adresa de e-mail a asociației.
Dacă ești scutit de impozit și totuși, vrei să ajuți, distribuie link-ul de mai sus familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale.

Donează
online cu cardul

Poți face o donație cu cardul, de orice valoare, în contul Asociației accesând butonul de mai jos:

Donează
direct în contul Asociației

Poți face o donație în lei, de orice valoare, în contul Asociației:
Titular cont: Asociația Alessia-Maria Raiciu
CIF: 47176390
Cont: RO54 INGB 0000 9999 1315 1684
Banca: ING Bank