Activitate

De Crăciun facem echipă cu tinerele speranțe în baschet

Copiii antrenați în prezent de familia Tatiana și Florin Dudescu au primit ieri, 17 decembrie, cu o săptămână înainte de venirea Moșului, o surpriză din partea noastră.

Aproape 30 de copii care au participat la serbarea de Crăciun la Școala 82 din București au putut vedea un show sportiv pe care imaginile îl descriu mai bine decât orice cuvinte. Așa cum am învățat de la Alessia, baschetul te înalță, la propriu și la figurat. Aveți mai jos galeria foto cu demonstrațiile sportive pe grupe de vârstă, asezonate de prezența unui Moș Crăciun care ne-a arătat că se pricepe și la aruncatul mingii la coș, pe lângă abilitățile de condus sania cu reni. Viteză, ochi ageri și brațe puternice de la căratul sacului cu jucării, vedeta zilei ne-a arătat cât de cool poate fi și un moșulică, dacă se ține de sport. 

Șase colege din generația Alessiei, de la Clubul Sportiv Olimpia București, au jucat un meci strașnic în format de 3×3. Apoi a venit rândul piticilor! Au făcut exerciții de dribling și concursuri de ștafetă, premiate cu diplome din partea profesorilor Dudescu și cu cadouri de la Asociația Alessia-Maria Raiciu. Sclipirile din privirea fiecăruia ne-au adus multă, multă bucurie și ne-au încurajat să creștem proiecte memorabile în anul care vine. Rămâneți alături de noi ca să aflați ce urmează.

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să organizăm petrecerea de Crăciun, printre care  și doamna Svetlana Simion, secretar general-adjunct la Federația Română de Baschet. “Emoțiile s-au contopit… o sâmbătă în care copiii doamnei și domnului Dudescu au primit cadouri prin Fundația Alessia-Maria Raiciu, au jucat baschet și s-au bucurat de baschet!” ne-a mărturisit după eveniment.

Și cuvintele familiei Dudescu ne-au mers la inimă: “Am așteptat serbarea  de Crăciun cu bucurie, emoție și amintiri… școala, sala de sport și tot ce ține de baschet. Bucuria a fost mare, adusă de foste și foști jucători colegi cu Ale, care au dorit să îi cinstească memoria alături de o nouă generație de pitici. Moșul a băgat mingea de sus, fetele au jucat un 3 la 3 și i-au încântat pe cei mici. Mulțumim Moșului pentru daruri și atmosferă, suntem convinși că cineva de-acolo de sus a fost cu noi.”

Am fost o familie extinsă, de toate vârstele, reunită în memoria Alessiei. 

Crăciun Fericit vă dorim!

Mai multe imagini de la serbare puteti vedea în albumele de pe pagina de Facebook a Asociației noastre (aici și aici), iar mai multe filmări pe Youtube aici.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.